Voor Saab en Volvo

Saab 9-3 Cabrio 2.0T Aero Independence Edition

In 2012 zijn wij ons, naast Saab, ook gaan richten op verkoop en onderhoud van Volvo. Vooral de stationcars, de V40 en de V70, blijken veel gevraagde occasions te zijn. Deze Volvo’s worden gekenmerkt door een unieke combinatie van Zweedse degelijkheid en betrouwbaarheid, en veel praktische binnenruimte. In onze werkplaats hebben we inmiddels de nodige ervaring opgedaan met het merk Volvo. Bij ingewikkelde problemen kunnen we een beroep doen op ons uitgebreide netwerk van specialisten, die ons met raad en daad terzijde staan.

V40

Occasions

De meeste occasions worden door ons geleverd met een Nationale Autopas en 6 maanden Bovag garantie.

Daarnaast ontvangt u men één jaar Pechhulp onderweg

Wij doen onze uiterste best om kwalitatief goed occasions te leveren tegen redelijke prijzen. Ook voor inruil van uw huidige auto bent u bij ons aan het juiste adres. En staat de occasion van uw voorkeur er niet bij? Dan kunt u ook kiezen voor het plaatsen van een zoekopdracht. Wij gaan dan voor u op zoek naar een voor u passende occasion. U ziet het: wij doen onze uiterste best om voor iedere klant de juiste occassion te vinden.


Vraag naar gebruikte Saab Cabrio groeit

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Op de Nederlandse occasionmarkt is sprake van een groeiende interesse in cabrio's. Vorig jaar werden 52.755 gebruikte cabrio's aan consumenten verkocht. Wel is in 2015 en 2016 dit deel van de occasionmarkt licht gaan dalen, blijkt uit cijfers van VWE Occasionmonitor.

Van januari t/m april 2016 werden 17.086 gebruikte cabrio’s aan consumenten verkocht, 1,2 procent minder dan in dezelfde periode vorig jaar. En hoewel cabrio’s onder vrouwen vaak populair zijn, is 68 procent van de gebruikte cabrio’s dit jaar door een man gekocht.

Door een daling van het aantal nieuw geleverde cabrio's zijn er te weinig cabrio's om te voldoen aan de nog steeds grote vraag in de occasionmarkt. Daarom wordt het aanbod steeds vaker aangevuld met cabrio-import. Ook wij verkopen steeds vaker geïmporteerde Saab cabrio's om aan de groeiende vraag naar gebruikte Saab cabrio's te kunnen voldoen.

Als uw wilt dat wij ook voor u (in het buitenland) op zoek gaan naar een Saab Cabrio, laat het ons dan even weten!